ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER
ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

SOC ALBA MARTÍNEZ

La relació amb el barri Antic li ve de lluny: una besàvia havia viscut a l’altre extrem del carrer d’Arbonés, on ara també viu ella, i un avi regentava la cansaladeria Armengol al carrer del Cap del Rec. Des de fa un temps, l’Alba, de trenta-tres anys, i el seu company, Xavier Martínez, dirigeixen la marca tèxtil Killing Weekend des del carrer de Sant Miquel.

 

Tornats a Manresa, després de passar un any i mig a l’Índia, van decidir obrir el negoci al barri Antic atrets pels preus del lloguer, la proximitat a casa seva i, sobretot, perquè sempre els ha agradat aquesta zona. Desitjaria que “els propietaris dels edificis més deteriorats es posessin les piles per arreglar-los i llogar-los”. Amb tot, està contenta perquè hi ha molt jovent amb idees i ganes de fer.

error: Content is protected !!