ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER
ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

SOC ÀNGELS VALL

Des del balcó de casa seva veu tota la plaça Major. I també des de la porta del seu bar-restaurant, el “Do Ut Des”, als baixos del mateix edifici. Durant la Guerra Civil, l’àvia hi regentava una cansaladeria coneguda com “Ca la Mònica”. Quan el negoci va passar a mans dels pares es va dir “Cansaladeria Vall”. L’Àngels va néixer fa cinquanta-un anys en aquest immoble, hi va viure i hi va tornar amb els seus fills després d’un temps fora.

 

Explica que resideix en una zona privilegiada i tranquil·la i que ho té tot a prop. “Hi ha setmanes que no agafo el cotxe”, diu. Se sent satisfeta d’haver contribuït a recuperar l’ambient que torna a respirar la plaça amb la terrassa del seu establiment. Si mai us heu preguntat què vol dir “Do Ut Des”, és una frase en llatí: “Donar per rebre”.

error: Content is protected !!