ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER
ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

SOC LUIS MARTÍNEZ

S’ha passat els seus cinquanta-set anys vinculat al barri Antic, primer al carrer de Sant Tomàs, després al carrer d’Urgell i, avui dia, a la plaça de Gispert. Li agrada, aquest barri. Se l’estima. Coneix tothom i tothom a ell. De fet, el coneixen com a “el fill de la Pietat”. Treballa a Correus, és membre de la CGT i coneixedor d’infinitat d’històries polítiques i de la lluita antifranquista. Va ser el seu avi qui li va explicar moltes d’aquestes històries.

 

Parla del passat i del futur repenjat en un mur ple de missatge, al solar resultat de l’enderrocament de diversos edificis dels carrers de les Barreres i d’en Tahones. El Luis recorda molts dels negocis del carrer d’Urgell i dels Quatre Cantons, ara ja desapareguts. Desitjaria que s’hi obrissin més botigues, que s’hi arreglessin els edificis i que més jovent hi anés a viure.

error: Content is protected !!