ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER
ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER
Fotografia: Xavier Serrano

SOC MAURICI ROSELL

Són vuitanta-dos anys de vida lligats al carrer de Sobrerroca. No només pels comerços que hi ha tingut sinó també pel pis-museu on viu, ple d’objectes de valor sentimental, fotografies i pintures, que cobreixen les parets fins al sostre i atapeeixen tots els racons dels mobles. El seu avi, el Jaume Rosell, va obrir-hi el primer negoci de queviures el 1916, que va passar a mans del seu pare i, quan va arribar el moment, a les seves. La primera botiga era al número 9 i, més tard, a la plaça Major. Van arribar a tenir dos establiments, una parada al mercat i set persones treballant-hi. Cap dels seus quatre fills -la Montserrat, la Núria, la Margarita i el Ricard- ha continuat amb el negoci familiar. Encara ara, ell i la seva dona, l’Elvira Revilla, volten per mercats catalans venent-hi olives i altres productes.

 

El Maurici recorda que el carrer Sobrerroca havia estat el més important del Bages, “és on hi havia les millors botigues”, assegura. I si li ho demaneu, no li fa cap mandra treure el seu violí de la funda i interpretar un repertori tradicional.

error: Content is protected !!