ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER
ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER
Fotografia: Xavier Serrano

SOC NATI CORTÈS

Li brillen els ulls quan parla dels seus fills, el Toni, que és viatjant, i el Josep, que és pastor evangelista a Berga, i dels tres néts i tres besnéts, o quan recorda el seu avi, el Tit, o si explica les cinc operacions de càncer a què han sotmès el seu marit, l’Alberto Amador. És una dona vital i xerraire, a qui reben amb un somriure a la cafeteria del carrer de Sobrerroca on esmorza gairebé cada dia, sempre endiumenjada.

 

Va néixer a Linyola fa setanta-sis anys “perquè la mare va anar a parir allà, a casa dels seus pares”. Poc després van tornar a Manresa. Recorda el dia del seu casament a la Seu, amb l’àpat a la fonda Sant Antoni i la festa a la coral de Sant Josep, al carrer de Na Bastardes. Van viure en una de les cases de Sant Marc fins que les van enderrocar. Aleshores es van traslladar a Santa Llúcia, en un pis prou gran per encabir les catorze persones que es reuneixen a les celebracions familiars. La Nati lamenta que “ara que tinc espai, tothom viu a casa seva!”.

error: Content is protected !!