ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER
ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER
Fotografia: Xavier Serrano

SOC TÀNIA INFANTE

Va néixer a Cardona fa trenta-dos anys, i en fa set que va arribar a Manresa. Com que es dedicava a l’hostaleria i la propietària de l’hostal La Masia, a la Baixada dels Drets, es jubilava, va veure-hi una bona oportunitat i s’hi va posar al capdavant. Sol tenir totes les habitacions ocupades. Desmenteix el mite que diu que la capital bagenca no té turistes. “Sempre n’hi ha hagut, lligat a sant Ignasi. Ara n’hi ha de més familiar”.

 

La Tània és una enamorada del barri Antic. Explica que és una gran família i recomana a tothom venir a viure-hi. És inquieta i li agrada formar part del teixit associatiu: és presidenta de la UBIC, pertany a la junta del Gremi d’Hostaleria, és representant del sector hostaler a la Cambra de Comerç i estudia ciències polítiques.

error: Content is protected !!