ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER
ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER
Fotografia: Xavier Serrano

SOC TXELL VALL

S’ha passat mitja vida a la sala Els Carlins perquè la seva passió és el teatre. El 1993 va fer-hi un curs d’iniciació teatral i de seguida es va apuntar per representar Els Pastorets. Des d’aleshores ja no se n’ha desvinculat. Fa formar part del grup “de grans”, Enrenou 19, dirigit per
l’Alícia Puertas i, el 2010, durant la celebració del centenari de la representació dels Pastorets en aquest teatre, va coincidir amb antics companys i van crear la companyia Malafama. Ara, als trenta-nou anys, ella i uns amics gestionen la sala Barlins, l’antiga cafeteria del teatre, per representar-hi microteatre i fer-hi concerts.

 

Viu a la Muralla del Carme i es declara fan del barri. “Hi ha molta activitat nocturna però hi trobo a faltar més comerç”. Desitjaria que més persones triessin el barri Antic com a lloc de residència.

Coneix altres

VEÏNS DEL BARRI

SOC TÀNIA INFANTE

Aquest és un element d'encapçalament personalitzat Va néixer a Cardona fa trenta-dos anys, i en fa set que va arribar a Manresa. Com que es dedicava a l’hostaleria i la propietària de l’hostal La Masia, a la Baixada dels Drets, es jubilava, va veure-hi una bona oportunitat i s’hi va posar al capdavant. Sol tenir [...]

SOC NATI CORTÈS

Aquest és un element d'encapçalament personalitzat Li brillen els ulls quan parla dels seus fills, el Toni, que és viatjant, i el Josep, que és pastor evangelista a Berga, i dels tres néts i tres besnéts, o quan recorda el seu avi, el Tit, o si explica les cinc operacions de càncer a què han [...]

SOC NADIAELIMLAHI ELGUENNOUNI

Aquest és un element d'encapçalament personalitzat Té quaranta-cinc anys i en fa divuit que viu a Manresa. Des del primer dia es va instal·lar al barri Antic, primer als Quatre Cantons i, actualment, al carrer de Sant Miquel. Hi viu amb el seu marit, la seva filla Aya i els seus fills bessons Youness i [...]

SOC MONTSERRAT NADAL

Aquest és un element d'encapçalament personalitzat Ven tabac, segells, revistes, travesses i altres loteries a l’estanc del carrer de Vilanova des dels divuit anys. Ara en té seixanta-nou i no pensa jubilar-se. “Què hi faria, a casa?”, es demana amb el seu to de veu afable. El tràfec és constant en aquest petit establiment, on [...]

error: Content is protected !!