ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER
ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

Audiovisual SOM BARRI ANTIC

SOM BARRI ANTIC

SOM GOTES I JUNTES FEM ONADES

La nostra obra mostra un degoteig incessant de rostres que s’uneixen i es fusionen per conformar el barri antic.

 

Cada gota és una persona i totes juntes, igual que la Sèquia de Manresa, omplen el cabal que aporta vida a la ciutat, al barri… Sense aquesta gent, els carrers simplement son pedres, infraestructures buides.

 

Aquesta obra és doncs un reconeixement d’aquest veïns i veïnes i una mostra d’orgull de formar part d’aquesta comunitat.

 

Agraïm el treball dels voluntaris que han participat en la recopilació de les fotos: L’Alba Valverde, la Cristina Carmona i l’Anna Martínez, la feina de muntatge de l’audivisual del Jaume Ferrer i  a tothom que ha donat la cara, mai millor dit.

error: Content is protected !!