ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER
ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

NOSALTRES

Treballem per la dignitat del nostre barri.

L’Associació de Veïns del Barri Antic, està formada per un grup de voluntàries i voluntaris, que dediquen una part del seu temps lliure, de forma totalment altruista, en fer realitat les idees, que fruit de la il·lusió sorgeixen en unes reunions plenes cooperació i esperança.

Som doncs veïnes i els veïns que coneixen l’essència d’un barri que ha sobreviscut durant segles, el pas de guerres, desastres naturals i pandèmies i que se sap poderós i ple d’història, de present i de futur.

EMILI MARTÍNEZ

MONTSERRAT NADAL

NATI CORTÉS

MOHAMMED BOUABDELLAH

MAX PÉREZ

GERMANA PILAR

Suma't al moviment positiu del Barri Antic. Fes sentir el bateg del cor de la ciutat

Organitzem cursos i seminaris per tal d'ajudar als nostre veïns i veïnes a mantenir-se en forma, tan física com mentalment. Cursos de Tai-Chi, Pilates, Informàtica i tecnologia amb el telèfon mòbil per gent gran, Primers Auxilis de costura...

READ MORE

Organitzem festes d'estiu que ens permeten mantenir una bona cohesió social, coneixer als nostres veïns i passar una estona distesa, gaudint del bon temps i la bona companyi als carrers i places.

READ MORE

Col·laborem amb entitats i Associacions del Barri, per unificar esforços i engegar projectes que sumin en l'assoliment del objectius de millora i dignificació del barri.

READ MORE

Gràcies a la nostra condició d'entitat representativa veïnal, som presents en diferents taules de treball on podem donar veu als veïns i veïnes, manifestant les nostres reivindicacions.

READ MORE
error: Content is protected !!