ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER
ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

SOC CARLES CLARET

Viu a la plaça d’Europa des que fa quinze anys va decidir canviar el barri de la Sagrada Família, on havia viscut sempre, per l’Antic. En cita els avantatges: “pots anar a peu a tot arreu, ho tens tot a l’abast i és un lloc agradable i segur”. Abans d’anar-hi a viure, ja n’era un assidu com a col·laborador de la revista el Pou de la Gallina, que té la seu al carrer de Sobrerroca, just al costat del monument ignasià, i de la qual ara és cap de redacció. Treballa com a creador de continguts digitals per al web TV3.cat i el 2011, amb uns socis, va obrir el restaurant L’Om al carrer d’Alfons XII -ara a mans d’altres propietaris- per ajudar a rehabilitar el centre històric.

 

Es considera molt crític amb Manresa però “si algú de fora parla malament de la nostra ciutat, m’emprenyo”. Mig en broma confessa que quan hi ha massa soroll al barri per culpa de celebracions i festes, sempre pot escapar-se al pis de la Sagrada Família.

error: Content is protected !!