ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER
ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

SOC JOSEP FERRER

Tothom el coneix com a “Xupi”, té trenta-sis anys i és fàcil trobar-se’l servint taules a la plaça Major. Tot i que durant una etapa de la seva vida va ser DJ de rock, aviat va començar a atendre la clientela del bar Toni’s, que el seu pare, el Pep, va obrir fa gairebé vint-i-dos anys. N’ha heretat la simpatia i el tracte cordial, i ara, entre tos dos i la seva germana, porten el negoci.

 

Fins fa ben poc temps, la plaça Major tenia poca vida tot i ser l’epicentre manresà. Res a veure amb l’activitat actual que han aconseguit generar els diversos establiments d’hostaleria i oci que conviuen davant del consistori. Al “Xupi” li agrada la seva feina i ho explica mentre posa per a la foto rere la barra, envoltat dels comentaris divertits dels clients assidus. Destaca que les terrasses i la moda dels vermuts han ajudat a rejovenir el barri.

error: Content is protected !!