ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER
ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER
Fotografia: Xavier Serrano

SOC MANEL FONTDEVILA

“Si m’haguessin dit que algun dia jo seria un dels quaranta manresans que paga per arreglar la façana de la Buresa, m’hagués fet un fart de riure”, confessa. El dibuixant, de cinquanta-quatre anys, diu que aquest és un dels pocs inconvenients de viure en l’edifici monumental de Sant Domènec, que s’hi han de fer obres de conservació sovint.

 

El Manel i la seva família van traslladar-se a aquest pis, propietat de la família de la seva dona, la Mònica, fa disset anys. És un immoble gran, que encara conserva els terres, les motllures i els gran finestrals originals. Els primer dies de residir-hi, li sobtava sortir per la porta i trobar-se al bell mig de Manresa i tenir-ho tot a l’abast.

Des del seu estudi al barri Antic crea cada dia les historietes i les vinyetes d’humor que publica a eldiario.es i l’Ara. “Faig xistes”, com a ell li agrada dir. Té ganes de fer algun còmic perquè “l’humor diari sobre política crema molt”.

error: Content is protected !!