ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER
ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER
Fotografia: Xavier Serrano

SOC MAX PÉREZ

Una palmera altíssima, que es veu des de la plaça de la Reforma i des de les escales de la Seu, presideix el pati de l’Agrupament Escolta i Guia Cardenal Lluch, al carrer de Vallfonollosa, i n’ha esdevingut un símbol. El Max fa quatre anys que n’és escolta. Ara en té setze i tot just ha acabat l’ESO a l’escola Joviat. Es planteja fer el  batxillerat científic, possiblement per estudiar informàtica, encara que no descarta una carrera esportiva. Es diverteix i viu, amb els seus pares i una germana més petita, al barri Antic. Casa seva és al carrer de Santamaria, molt a prop de noves construccions, com l’edifici dels jutjats i del Conservatori Professional de Música.

 

Parla amb satisfacció del moviment escolta perquè “aprens a cooperar i a organitzar-te”. Amb el seu grup, s’ha passat el curs fent activitats per recaptar diners per al viatge d’aquest estiu, que ha consistit en uns campaments al Marroc, on ha fet de voluntari ensenyant jocs en un casal per a infants.

error: Content is protected !!