ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER
ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER
Fotografia: Xavier Serrano

SOC NADIAELIMLAHI ELGUENNOUNI

Té quaranta-cinc anys i en fa divuit que viu a Manresa. Des del primer dia es va instal·lar al barri Antic, primer als Quatre Cantons i, actualment, al carrer de Sant Miquel. Hi viu amb el seu marit, la seva filla Aya i els seus fills bessons Youness i Youssef. Participa activament en les activitats de l’Associació de Veïns del Barri Antic i en l’associació El Nord de la Dona, ajudant nouvinguts, ensenyant-hi àrab o organitzant-hi celebracions.

 

La Nadia explica que mai s’ha sentit discriminada al barri, que li agrada perquè hi té a l’abast les botigues, el mercat o l’escola dels seus fills. “M’agradaria que ells també es quedessin a viure al barri Antic”, diu.

error: Content is protected !!