ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER
ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

Become A Volounteer

Et necessitem, el nostre barri té moltes mancances però amb la força de la gent podem canviar les coses. Necessitem que ens donis suport per continuar fent força davant l’administració pública per tal de reclamar la dignificació de les nostres places i carrer, així com el reconeixement del teixit associatiu que tan ha treballat per mantenir la convivència entre veïns

Des de l’Associació de Veïns sempre em defensat la unitat d’acció, la col·laboració i complicitat d’entitats, tan culturals com comercials, entenen que el barri és la unió de diferents realitats, interessos i necessitats. Així que treballem dia a dia per fomentar aquesta col·laboració participant en diferents espais de treball

OUR CAUSES

Pots col·laborar aportant una quantita simbólica de 1 euro al més, que ajuda a mantenir les despeses fixes de serveis essencials del notre local social, o pots involucar-te més i col·laborar com a voluntari en alguns dels diferents projectes que des de l’Associació engeguem per millorar les condicions de vida dels nostres veïns i veïnes.

MEET OUR VOLUNTEERS

A part, pel fet de ser soci, et podras beneficiar de descomptes i ofertes exclusives que des de diferents entitats i organismes municipals ofereixen als nostres socis. Ofertes com descomptes en la quota mensual del Parquing Municipal del Casc Històric, descomptes en activitats de l’Ateneu de les Bases o preus especials pels cursos que dinamitzem des de la mateixa Associació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

error: Content is protected !!